FALL OF SCHOOL BUS IN KANGRA VELLEY Earthquake in Delhi Roorkee can be forecasted one year in advance

Fall of school  Bus in Kangra valley Himanchal Pradesh

Fall of school Bus in Kangra valley Himanchal Pradesh

FALL OF SCHOOL BUS IN KANGRA VALLEY HIMANCHAL PRADESH

FALL OF SCHOOL BUS IN KANGRA VALLEY HIMANCHAL PRADESH

SHRI JAIRAM THAKUR CM HIMANCHAL PRADESH AND SHRI NARENDRA MODI PM INDIA

SHRI JAIRAM THAKUR CM HIMANCHAL PRADESH AND SHRI NARENDRA MODI PM INDIA

Respected shri Jairam Thakur
Chief Minister Himanchal Pradesh

Ignorance of new Invention is root cause of all type of disaster
.
Have you any Invention promotion dept in your Himanchal state /why it is not there
Are you proactive .Prevention is better than cure .Donot sleep else you will weep

FIT INVENTION forecast one year in advance
BUS FALL IN KANGRA VALLEY.DO NOT ALLOW TOGET CHILDREN KILLED
IN BUS ACCIDENT.VISIT WEBSITE www.forecastdisaster.org

FIT INVENTION FORECAST EARTHQUAKE ALSO 1 YEAR IN ADVANCE
.I CHALLENGE ALL PROFESSOR OF IIT ROORKEE TO SEE AND TEST
FIT INVENTIONWHICH DEFIES HEISENBERG PRINCIPLE OF UNCERTAINTY
AND FORECAST ACCURATELY FUTURE.

SCIENTIST IN WEST ARE CLAIMING EARTHQUAKE AND
BUS ACCIDENT CAN NOT BE FORECASTED but next Generation New kind of
science and technolgy which forecast every event one year in advance
FIT INVENTION is indegenous copy right and papatent paper published
world class technology .4920 followers on linkedin vksonakia 125 blogs can be
read on twitter linkedin forecastdisaster blogs.
this message is sent on Home | www.narendramodi.in | also on face book so PMO
can also see technology to save INDIA from impending Earthquake in
DELHI ROORKEE ETC PLACES

regards
vk sonakia
Inventor FIT INVENTION
11 A PADMANABH NAGAR
BHOPAL 462023

Economic disaster like Enron,TATA Project in Bengal,Geetanjali Gems,Neerav Modi,King Fisher,Bank fraud can be forecasted on line 2 year in advance using FIT INVENTION

FUTURE DECODED

FUTURE DECODED

Prevention is better than cure

Prevention is better than cure

PNB GITANJALI

PNB GITANJALI

 BREXIT FUTURE

BREXIT FUTURE

KINGFHER AIRLINE

KINGFHER AIRLINE

POSSIBILITY OF DELHI EARTHQUAKE

POSSIBILITY OF DELHI EARTHQUAKE

 FIT INVENTION CAN SAVE LIFE OF MILLIONS  FROM ALL TYPE OF DISASTERS

FIT INVENTION CAN SAVE LIFE OF MILLIONS FROM ALL TYPE OF DISASTERS

I ask Prime Minister of India shri Narendra Modi to start using FIT INVENTION in PMO
to know two years in advance possibility of Economic disaster ,Earthquake in Delhi,future of Indo Pak-China at Border level etc.
IT IS ADVISABLE TO SETTLE DISPUTE WITH WILLING TOP INDUSTRIALIST PEACEFULLY AND OUT OF COURT .
FIT INVENTION is copy right patent paper published only technology in world which forecast multicrore ECONOMIC Disater 2 years in advance.we invite seneior officers to see and test FIT INVENTION to save Indian Economony from clutches of MNC which misuse power in nexus with Banks etc organization
1-Have you sent your website details about FIT INVENTION to Highest Authority in India ?
Ans-Yes
2-How TATA,BIRLA,GEETANJALI GEMS,AIRTEL,VODAPNONE ,BSNL ,JIO BREXIT will perform in next 3 year can you forecast using FIT INVENTION ?
Ans-Yes
3-Whether Government have opened any Invention Promotion Forum online to discuss and promote wealth Employment generating FIT INVENTION on your request THOUGH SHRI NARENDRA MODI HAS ASKED ALL DEPARTMENTS TO SEE AND PROMOTE NEW INVENTION?
Ans-No
4-Do you know that Earthquake in Hindu Kush reagion can effect badly Social and Economic fabric of 3 countries Including in India like Haryana,Punjab Delhi Leh ,Tehri Garhwal area RAVI,VYAS River flooding etc veshno devi KATARA area  alert visvis pilgrimage security natural disturbance .what is your advice to PM of India?
Ans-Get survey done to save life of millions of citizens using FIT INVENTION ?
TO KNOW ABOUT fit invention VISIT www.forecastdisaster.org 4800 follwers on linkedin vksonakia
vk sonakia
Inventor FIT INVENTION
Next Generationt technology
BHOPAL
INDIA
vksonakia@yahoo.co.in

Science and Technology of INDIA is going to become Science of world on forecasting FUTURE events . Use FIT INVENTION

INDIA

INDIA

FUTURE DECODED

FUTURE DECODED

world is one family

world is one family

world is one family

world is one family

 FUTURE EXIST

FUTURE EXIST

FIT INVENTION NEXT GENERATION SCIENCE

FIT INVENTION NEXT GENERATION SCIENCE

 WE ARE ALL ONE FAMILY

WE ARE ALL ONE FAMILY

UNLOCK THE POWER OF MIND

UNLOCK THE POWER OF MIND

We welcome you to see test and use FIT INVENTION

Let Peace prevail in all countries of world.FIT INVENTION has capability to save mankind on Earth
A-Present day science has failed to forecast one year in advance future disasters like Earthquake,Tsunami ec
Present day science and technology is three dimensional science. Due to Heisenberg Principle of Uncertainty present day and technology can not forecast one year in advance future events like Tunami,Earthquake,Dam Burst,RDX Blst ,Nuclear Radiation Plane crash ship submarine sinking ,Snow storm ,Floods,Hurricane,Possibility of war between countries like North Korea and USA ETC
Thousands of books on forecasting will be dumped worldwide after introduction of FIT INVENTION which forecast future of any field one year in advance.
B-FIT INVENTION can forecast one year in advance manmade and natural disasters
FIT INVENTION is Next Generation Technology which has already changed History of Science.
FIT Invention will generate future Artificial Intelligence Virtual Reality data and this data will save mankind on Planet Earth
1-Countries using FIT INVENTION will enter in 4 to 10 dimensional disaster free world
2-No books required to forecast Future.FIT is easy to learn online new technology
3-No sophisticated laboratory or Super computer required to forecast Future .No establishment cost required to use FIT INVENTION.
4-From your own Room online via Internet you can help world on
getting data from other countries to save mankind from all type of disasters
5-BILLIONS OF DOLLAR INVESTED IN FAKE SCIENTIFIC RESEARCH WILL BE SAVED BY ALL COUNTRIES OF WORD
6-FIT INVENTION can forecast one year in advance future events like Tunami,Earthquake,Dam Burst,RDX Blst ,Nuclear Radiation Plane crash ship submarine sinking ,Snow storm ,Floods,Hurricane,Possibility of war between countries like North Korea and USA ETC
Read 125 blogs on FIT INVENTION Visit website
www.forecastdisastter.org
vk sonakia
Inventor FIT INVENTION
INDIA

Every Helicopter Crash Plane crash can be forecasted one year in advance-Kind attention ONGC Chairman

PAWAN HANS PLANE  Plunged in Mumbai Sea

PAWAN HANS PLANE Plunged in Mumbai Sea

AN 32 IAF PLANE PLUNGED INTO BAY OF BENGAL

AN 32 IAF PLANE PLUNGED INTO BAY OF BENGAL

 SUKHOI 30 CRASHED NEAR INDO CHINA BORDER

SUKHOI 30 CRASHED NEAR INDO CHINA BORDER

SRI DHARMENDRA PRADHAN  HON MINISTER PETROLEUM

SRI DHARMENDRA PRADHAN HON MINISTER PETROLEUM

 CHAIRMAN ONGC

CHAIRMAN ONGC

kind attention shri Dharmendra Pradhan Honourable Minister
Kind attention shri Shashi Shanker, Chairman & Managing Director ONGC

Every Helicopter Crash Plane crash can be forecasted one year in advance

1-Which is only Invention in world which forecast one year in advance
Helicopter/Plane crash or sinking of ship submarine ?

Ans-FIT INVENTION which is online world fastest technology to save mankind

2-Prime Minister shri Narendra Modi has asked all department to promote
new Invention and create INVENTION FORUM for dialogue with Inventor
?whether ONGC has any Forum ?

Ans-ONGC should inform me if they have any Forum

6 Dead After Chopper With ONGC Officials Crashes Off Mumbai Coast
A Pawan Hans helicopter, with two pilots and five ONGC deputy general
managers on board, crashed in the Arabian Sea about 55km northwest of Juhu

airport on Saturday morning
The Coast Guard and the Navy have recovered six bodies along
with some wreckage and life jackets. The body of Pankaj Garg was identified
based on his ONGC identity card. The bodies of his colleagues V K Bindu Lal Babu,
Jose Antony and P N Sreenivasanwere identified by their families. The relatives of the
others are in Nanavati Hospital trying to identify the bodies with the help of personal
belongings like rings and other jewellery.

Wake up Hon.Air Marshal Birender Singh Dhanoa. Do not allow Pilots to be killed .See FIT INVENTION Yourself which forecast Plane Helicopter crash one year in advance

1-Why you are writing this article and forwarding it to  Air Marshal Birender Singh Dhanoa?

Ans-To save valuable life of Pilots worldwide. Red tapism exist in Defence force including IAF.IAF Chief is not aware that foolproof technology is developed which forecast AIRCRASH/HELICOPTER CRASH in any part of world one year in advance

2-Do you think that atmosphere of promoting new Indigenous Invention exist in IAF and official in IAF understand IPR/TRIPS and are impartial ?

Ans-In 2009 before IAF delegation I correctly forecasted 3- 4 Plane accident which happened with Sikh Squdron leader who was  present in meeting  and this truth was accepted by him and recorded in letter sent to me by saying that I forecasted past accident but not future Big accident.I asked IAF to provide me PALMTOP detail of Pilot with date of birth and  name so we can forecast future AIRCRASH one year in advance.Within 12  months BIG PLANE of AIR INDIA CRASHED IN MANGLORE  Dubai-Mangalore Air India Express flight IX-812 on May 21 night.

3-Can you train Air Marshal so he himself will see how many Plane/Helicopter crash will take place in next one year upto july 2018  like 5 Crash ?

Ans-Yes.My result and Air Marshal  result will be same but all Pilots life will be saved as you know future of Pilots in advance.

4-How FIT INVENTION forecast Air Crashes whether this Invention has copyright and patent paper published ??

Ans-FIT INVENTION is copyrighted and patent paper published technology.Forewarning signal in form of BAD BIOSENSOR Appears in hand palmtop of Pilot

5-Who are IAF Pilots who died in recent Helicopter crash in Arunanchal Pradesh ?

Ans-The chopper was located in Pampunpare district of Arunachal Pradesh, a heavily forested area; all crew members dead, according to Times Now.

Wing Commander MS Dhillon was the pilot of the helicopter. He is the commanding officer of the unit. Dhillon, along with Flight Lieutenant PK Singh and Flight Engineer Sgt Gujjar were on board the indigenous helicopter.

The Advanced Light Helicopter of the IAF engaged in flood rescue mission in the state went missing on Tuesday at 3.50 pm after it took off from Pilputu Helipad near Sagalee for the Naharlagun heliport. The helicopter was evacuating people stranded in Sagalee and Dambuk due to massive landslides caused by heavy rains.
6-Can you tell name of two Pilots who died in Sukhoi jet crash in Assam in 2017?

Ans- Squadron leader Mr.D Pankaj, one of the two pilots in the Sukhoi jet and  Flight Lt.Mr S.Achudev

7-Is it a fact that in 2009 IAF meeting you forecasted possibility of China-Pak-Arab axis tension on one or other pretext  India ?

Ans-Yes

Appeal to Air marshal-Save life of Pilots worldwide by seeing FIT INVENTION .

To see FIT INVENTION read 125 blogs on this Invention visit website

www.forecastdisaster.org

vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

Bhopal

India

Artificial Intelligence Virtual Reality –Future- Failure of ISRO Rocket in establishing satellite,Harvey,Irma,Jose,Maria-MaryMa can,t kill sons daughters in Florida,Carribean etc Hurricane

Negative black energy of MARIA changing to  MARY MA 7 spectrum color

Negative black energy of MARIA changing to MARY MA 7 spectrum color

 MARY MAA to save carribean,Florida  citizens from Hurricane

MARY MAA to save carribean,Florida citizens from Hurricane

 MARY MA TO SAVE CHILDREN OF CARRIBEAN NATION AND FLORIDA  FROM HURRICANE

MARY MA TO SAVE CHILDREN OF CARRIBEAN NATION AND FLORIDA FROM HURRICANE

Use Artificial Intelligence of FIT invention

Use Artificial Intelligence of FIT invention

USE VIRTUAL REALITY OF FIT INVENTION

USE VIRTUAL REALITY OF FIT INVENTION

 NO TO NUCLEAR WAR

NO TO NUCLEAR WAR

NEGATIVE BLACK ENERGY CAN BE CONVERTED INTO 7 SPECTRUM COLOR

NEGATIVE BLACK ENERGY CAN BE CONVERTED INTO 7 SPECTRUM COLOR

 USE FIT INVENTION TO SAVE MANKIND

USE FIT INVENTION TO SAVE MANKIND

I am doing an experiment with Nature let us see and watch result.

See 1st picture of this blog black negative energy of Maria now changed into Mary MA -7 SPECTRUM COLOUR-vibgyor-Violet,Indigo,Blue,Green,Yellow,Orange,RED.

1-Can we repent for our past bad deeds and request negative energy to change its route as we shall make positive contribution in future on Planet Earth  in all field ?

Ans–I do not claim any thing but forget and forgive is essence of all religion and even negative energy  can change into positive vibration if we admit our crime and we assure to rehabilitate those families flora fauna we have disturbed FIT INVENTION is trying to mitigate possible  future disaster by changing name of Hurricane MARIA to GODESS name .let see what happens .Supracasual  Body from India is requesting negative force to calm down .

Negative Energy is Hurricane which is result of flora fauna(WHALE Dolphin) Humanbeing killed in violent act like wars in past or excessive cutting of forest,excessive killing of fishes.I am praying on behalf of people in effected countries to change your direction and mitigate MaryMa can,t kill sons daughter in Florida,Carribean etc Hurricane.watch what happens today 18-9-2017 upto Thursday 21-9-2017.

2-What is use of changing name of Hurricanes ?

Ans-why don,t you use word HITLER as your child name ? I have renamed Hurricane effecting life of brothers and sisters of America,Carribean Nation etc

Jose-Jesus  Maria-Mary Ma ,Harvey-Hari He (Hindu GOD –Krishna Name)Irma-MEANS God of War –RAMI

Logic behing changing name is to convert negative energy into positive vibration-energy

Can Mother Mary Ma can kill its own children in carribean,Florida etc place ask Hurricane force .

3-What is real meaning of Hurricanes like HARVEY,IRMA,JOSE,MARIA etc ?

Ans-The name Jose is a Spanish baby name. In Spanish themeaning of the name Jose is: May God give increase

Origin of the name Maria: Latin form of Mary, which is derived from the Hebrew Miryām, a name of debated meaning. Many believe it to mean “sea of bitterness” or “sea of sorrow.” However, some sources cite the alternative definitions of “rebellion,” “wished-for child,” and “mistress or lady of the sea.”

Harvey is an English family and given name derived from the Breton name Huiarnuiu, derived from an Old Breton first name Huiarnviu, derived from the elements hoiarn, huiarn (Breton houarn) meaning “iron” and viu (Breton bev)meaning “blazing”.

Irma-MEANS God of War

 

4-Whether FIT Invention has inbuilt element of Artificial Intelligence and virtual reality and is 5000 year advance technology ?

Ans- FIT Invention is 5000 year advance technology which is implanted by GOD/ALIENS/NATURE in each Human body but not known to modern day scientists of AAAS/ESF/MAX PLANK INSTITUTE etc as they took no interest to see this Futuristic technology

5-Can you travel in future time  How is future of Planet Earth if Nuclear threat given by North korea is neutralized by china?

Ans-You can travel in Future time using FIT Invention and can know what will be position of USA,China,India,Russia,Japan ,North Korea,South Korea,Taiwan,Britain,France,Germany,Sweden in 2030 AD.Aliens/GOD/Nature has implanted protective Biosensor shield in each Human body which is decoded by FIT Invention can save mankind on Earth for next hundreds of year as you know your future so you can handle any Bad situation on Planet Earth which is spaceship in milkyway .

Stem Cell ,organ transplant.Bone marrow transplant can help us in wiping out disease on Planet Earth.FIT Invention can forecast if possibility of spread of epidemic or Nuclear Radiation in 2020 in  CHINA,india,USA,Russia,Japan,Europe etc etc countries.

With arrival of new technologies,like Hyperloop tube  trains ,Flying cars,Driverless car  ,distance between cities,countries will be narrowed down in terms of less time travel ,cost effectiveness and more safety aspect.

Hyperloop trains will be used to interconnect countries and this will enhance Trade,Import Export  of world  to beyond imagination level.

Cost of consumer product will go down and quality will be high in coming time due to fast and cheap courier services by Air,Land route and sea route.

6-Whether Human body as TIME MACHINE stores future 100 year record ?

Ans-Yes,Next100 year Future is stored in each  Human body which can be downloaded to see FUTURE of any sector of life on Planet Earth like North Korea threat and its future in 2017 2018 .China India Relation  2018,Possibility of Earthquake in Khandawa, Delhi, Tokyo, San Andreas Fault zone,Turkey, Greece Iran, Newzeeland .Now the time has come  to use FITINVENTION  to save mankind from all type of manmade and natural disaster. Using model of FIT-INDIA,FIT RUSSIA,FIT-GERMANY,FIT FRANCE,FIT –CHINA,FIT-TURKEY  FIT-JAPAN Model.To eradicate disease like CANCER, HIV,HINI VIRUS,TO IMPLANT nano ROBOT IN

7-Why you are making country wise model of FIT INVENTION ?

Ans-Nations have their own priority and field in  which they would like to know their future

So they can work in that direction to achieve their goal.

8-Whether FIT INVENTION can forecast  why  ISRO  fail to establish satellite  in particular orbit  due?

Ans—Yes

9-Is it possible to convert negative into positive energy by changing our thought and action into kind attitude towards Human being Flora and FAUNA ?

Ans-YES

VISIT WEBSITE TO KNOW ABOUT FIT INVENTION 4300 Follower on linked in    read 134 blogs on website

Forecast disaster

forecastdisaster.org/

Forecast Disaster. Home; Contact … Vs IAF · VK Sonakia Vs Indian Railways · VK Sonakia Vs Science and Technology Dept. VK Sonakia Vs CSIR-DSIR …

Vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

BHOPAL

INDIA

No collision of NIBRU& EARTH , ANUNAKI- Aliens ? .EARTH protected by GOD/ALIENS Nature . RUSSIAN BOY from MARS- NORTH KOREA AVOID Border Nuclear war

Ganesh Chaturthi-Prayer to GOD to remove obstacle and bring prosperity and Peace  in  all countries

Ganesh Chaturthi-Prayer to GOD to remove obstacle and bring prosperity and Peace in all countries of world.

Indian kept Omnipresent Lord Ganesh with them and exported omnipresent mouse removing obstacle  via computer

Indian kept Omnipresent Lord Ganesh with them and exported omnipresent mouse removing obstacle of world via computer

 Zecharia Stichin Bible Sumerian civilization expert reported arrival of Anunaki on Earth

Zecharia Stichin Bible Sumerian civilization expert reported arrival of Anunaki on Earth

GAINTS 9 FEET  ANCIENT SUMER  ANUNNAKI NIBIRU DNA OF  MAN WAS CHANGED CROSS BREED

GAINTS 9 FEET ANCIENT SUMER ANUNNAKI NIBIRU DNA OF MAN WAS CHANGED CROSS BREED

ANNUNAKI Nephilum of Nebiru; the other planet lands in Sumer, bringing in the handbag/tablet of destinity. The way they wear a watch is weird

ANNUNAKI Nephilum of Nebiru; the other planet lands in Sumer, bringing in the handbag/tablet of destinity. The way they wear a watch is weird

 GAINTS SKULL 36 FEET MAN 6 FEET SKULL

GAINTS SKULL 36 FEET MAN 6 FEET SKULL

 GAINTS SKULL 36 FEET MAN 6 FEET SKULL

GAINTS SKULL 36 FEET MAN 6 FEET SKULL

 Flooding on Planet Earth and mankind was saved by bringing every flora fauna human being on mount Ararat

Flooding on Planet Earth and mankind was saved by bringing every flora fauna human being on mount Ararat

 Turk report ship on Mount Ararat i

Turk report ship on Mount Ararat i

 GOD always saves mankind Vishnu ji Varah Avtar saving Planet Earth

GOD always saves mankind Vishnu ji Varah Avtar saving Planet Earth

RUSSIAN  BOY REINCARNATION FROM MARS

RUSSIAN BOY REINCARNATION FROM MARS

 MARS IMAGE SPOON FOUND

MARS IMAGE SPOON FOUND

 PYRAMID ON MARS

PYRAMID ON MARS

 USA CHINA PRESIDENT AND NORTH KOREAN LEADER PHOTO

USA CHINA PRESIDENT AND NORTH KOREAN LEADER PHOTO

 BAPPA OPERATING COMPUTER USING MOUSE

BAPPA OPERATING COMPUTER USING MOUSE

Today is  Ganesh Chaturthi-Prayer to GOD to remove obstacle and bring prosperity and Peace  in  all countries and in house of each citizen of planet Earth

Lord Ganesh Ganapati-Mouse is GOD who removes hurdle & gives Peace and prosperity in life.

Indian kept Omnipresent Lord Ganesh with them and exported omnipresent mouse(Rat) which is (Prathan Pujya First worshipped) removing obstacle  via computer.without using mouse you can not start any thing so first worshipped God before starting any work.some data from Wikipedia taken in this article.

Earth is Spaceship

All Planets are spaceships  floating in Darkmatter sea including Earth protected by Milky way(Earth) and GOD/Aliens/Nature.

Human body is Time machine ,Quantum computer

Time machine of Universe is interlinked with Time machine of Earth and Time machine of Human body also .Nano-Micro-Macro are interlinked forces of Nature,It is written in Veda what lies in Cosmos that lies in Human body.All disaster blue print appears in each Human body which can be downloaded using Artificial Intelligence and Virtual Reality based FIT INVENTION to forecast next 5 year manmed and natural  future disasters with 100% accuracy on scientific basis.

GOD/ALIENS/NATURE are one and same thing

GOD/ALIENS/NATURE are one and same thing, who have assured mankind via different Religions of world that you will be protected from all kind of Interplanetary disaster in coming Time.

ALIENS exist but it is matter of Great surprise that  no country in world has declared that they exist and UFO Exist, which is big lie

Whether Earth with collide with Nibiru ?

1-What  are details about NIBRU PLANET and its relation with ANUNAKI ALIENS

Ans-Nibiru is populated by the Anunnaki, an advanced humanoid race, who visited Earth thousands of years to mine gold in Africa.

To fulfill demand of  needing workers to carry out these mining operations they used genetics to create Homo Sapiens(Human being ).As slave Homo sapiens  being  were extracting Gold from Earth which Anunaki Required

2-W hat was heightAnunaki ?

Ans-Return of the Anunnaki: Nine-feet tall giants ‘found living near Egyptian pyramids

Whether it is written in BIBLE that during Noah,s Flooding of Earth Giantslike Anunaki  people appeared even in Hindu text during Manu flooding of Earth Avatar in Gaints form appered like Kurma avatar,Varah Avatar to save Earth ?

Ans-Yes

3-Where is Noah,arc exist where people  took shelter during Flooding of Earth?

Ans- Mount Ararat forms a near-quadripoint between TurkeyArmeniaAzerbaijanand Iran..Now Turkeyt own   this mountain

4– NASA VIEW -Is there a planet or brown dwarf called Nibiru or Planet X or Eris that is approaching the Earth and threatening our planet with widespread destruction?(Reply on NASA website)

Ans: Nibiru and other stories about wayward planets are an Internet hoax. There is no factual basis for these claims. If Nibiru or Planet X were real and headed for an encounter with the Earth in 2012, astronomers would have been tracking it for at least the past decade, and it would be visible by now to the naked eye. Obviously, it does not exist. Eris is real, but it is a dwarf planet similar to Pluto that will remain in the outer solar system; the closest it can come to Earth is about 4 billion mile

 

 

4- What is link of Zecharias sitchin with sumeria   The Annunaki and Nibiru

 

Ans-Zecharia Sitchin was a Russian-American author of books proposing an explanation for human origins involving ancient astronauts

Sitchin attributed the creation of the ancient Sumerian culture to the Anunnaki, which he stated was a race of extraterrestrials from a planet beyond Neptune called Nibiru

Zecharia Sitchin is the creator of the Ancient Astronaut Theory, which is where we get a lot of our theory regarding past alien visitations

What is opinion of  Zecharia Sitchin    regarding Planet Nibiru ?

As per  opinion of  Zecharia Sitchin      Sumerian mythology suggests that this hypothetical planet of Nibiru is in an elongated, 3,600-year-long elliptical orbit around the sun

5-Whether Zecharia Sitchin      forecasted that NIBIRU will collide with Earth on 23 september 2017 ?

Ans-NO

6-Who is Mr.David Meade ?

Ans-Prominent author and researcher David Meade says that there is ‘overwhelming evidence’ that proves another planetNibiru will collide with Earth in September or October of this year. he stated that the public is being purposefully blinded to this upcoming scenario. “Storm systems are multiplying both in type, intensity, and size. Sinkholes and cracks are appearing in the earth’s crust. Heat waves are getting stronger and are lasting longer. Earthquakes have dramatically increased both in number and intensity,” says Meade.

 

7-Who is   Nancy Lieder

 

Ans-Nibiru was first proposed in 1995 by Nancy Lieder, who started conspiracy theory website  Zetatalk, where she describes how she has a brain implant that allows her to talk to aliens. According to Lieder the planet would collide with Earth  in 2003 and wipe out humanity, which  didn’t happen.

 

8-Whether life exist on Mars see statement of Boriska The Extraordinary Boy From Russia ?

 

Ans-Reincarnation is no doubt a fascinating subject, even within the … Boriska – The Extraordinary Boy From Russia Who Remembers His Past Life On Mars see you tube video

9-Do you think china can control North Korea to stop Nuclear Missile war ?

Ans-Yes .China is Only country in world which can influence North Korea.

Instead of Border problem, nuclear threat we should all concentrate our activity in  creativity and Trading .Import Export to remove poverty and to bring peace and prosperity on Planet Earth and this is best gift which we should give to young Generation.

Use FIT INVENTION to remove disaster from Planet Earth and save mankind detail in website 133 blogs linkedin vk sonakia 4200 followers

Forecast disaster

forecastdisaster.org/

… citizen of Planet Earth send Offer on email vksonakia@yahoo.co.in. American Association for the Advancement of Science Membership Number: 41057447 …

Vk sonakia

Inventor FIT Invention

BHOPAL

INDIA

 

Rail accident like Utkal Express can be forecasted 1 year in advance-Face book message sent to PM

Rail accident can be forecasted

Rail accident can be forecasted

 Utkal Express accident

Utkal Express accident

RAIL ACCIDENT DEATH 2010 ONWARD

RAIL ACCIDENT DEATH 2010 ONWARD

1-Whether Rail Accident for next 5 year can be forecasted ?

Ans-Yes-RAIL ACCIDENT UPTO 2021 CAN BE FORECASTED IN ADVANCE-YES call online

discuss to save valuable Human life

2-Is it a fact that in spite of your request and even Government Policy to promote

new Invention Railway created no FORUM to discuss about life saving   FIT INVENTION ?

Ans-It is a hard fact that Passenger and Railway official are dying in Rail accidents .

Why no Forum exist in Railway  to discuss about

FIT INVENTION which forecast many years in advance RAIL ACCIDENT?

3-What message you have sent to PM Modiji Raiway Minister Suresh Prabhu ji

,chairman Railway Board All GM,S VIA EMAIL AND on face book today and in past also?

Ans-Message sent on Face book of PM Mr.Narendra Modi

and Railway Minister Mr.Suresh Prabhu

1-Rail accident -we can forecast each Rail accident

up to 2018 or 2021.we can train your officers to learn FIT INVENTION

which forecast Rail disaster one year in advance.see website read

132 blogs www.forecastdisaster.org .4100 followers of new

technology on linkedin vksonakia to save mankind on Planet

Earth.If you are serious in saving valuable life of a person in

form of Passenger or Railway official then contact me

4-Is it a fact that except FIT INVENTION  no method exist in world to forecast next 5 year Rail accidents ?

Ans–Yes FIT INVENTION  IS Next Generation Reality based copyright Patent paper published

technology  can forecast Five year in advance  on getting online  data-

1-In 2017   How many  train  accident can happen August 21 onward

2-In 2018   How many  train  accident can happen

3-In 2019   How many  train  accident can happen

4-In 2020   How many  train  accident can happen

5-In 20121 How many  train  accident can happen

WOULD YOU LIKE TO USE FIT   invention

TO SAVE LIFE OF PASSENGERS IN 20 ACCIDENTS IN NEXT 5 YEAR

5-Is better to see FIT INVENTION instead of suspending Rail Official ?

Ans-Yes Do not suspend officer as data of accident which exist in their

Humanbody can be  downloaded including from  Gaurd and Engine Driver etc.

Why late Mr.Rajiv Gandhi  and General A.N.Vaidya died inspite of having security by GOI?

We forecast online one year in advance even five year Rail accidents

cause can be any Sabotage  ,Line man error,Fish Plate removal,Bomb Blast

6-Whether all future Rail accident PCB/BLUE PRINT exist in Rail Passenger and Rail Officials?

Ans-Yes.FIT INVENTION will prove that faulty circuit or Bad Biosensor exist in Human body

computer or Time machine of Rail Official which

does not allow officer /official to take decision in time or that fault can never come to

their notice as short circuit type situation make their mind to get Fused like bulb.

This is reason why  late Mr.Rajiv Gandhi  and General A.N.Vaidya died in-spite of having security by GOI?Why MOSSAD Israel security Agency failed to save life of late Mr.Yitzak Rabbin PM and M5 failed to save life of late Princess Diana Spencer

 

7-Do you feel that future Rail accidents can be neutralized with cooperation of Rail Officials?

Ans-Contact me today SYNERGY of Railway Officer and Inventor can  neutralize

all future Accidents and you will be surprised to get Accurate result.

8-Whether you can train Rail official to  learn FIT INVENTION?

Ans-WE CAN TRAIN YOUR OFFICIAL IN USING FIT INVENTION.your Lucknow Office

has record of FIT Invention and they reported me that decision to use FIT INVENTION

can only be taken can by RAILWAY BOARD

9-Is it a fact that before any Rail accident in series mind of all get fused like bulb and they forget to see that Accident can happen ? Only FIT INVENTION can explain this phenomena and can unveil hidden and unknown fact which world scientist and Rail official do not know but can know after seeing FIT INVENTION.

Ans-Gang man Line Signal man,station driver  ,Guard, Station Master ,DRM,GM RailwayBoard

Engineering wing -All are interlinked fault of one in SERIES  become punishment for all.FIT INVENTION PICK UP FAULT IN HUMAN BODY of two or three person in this series and detect

year of disaster and Rail officers can then can  neutralize future Rail  accidents

10- Is it a fact that Ignorance of new Invention is root cause of all disasters?

Ans-Yes

Go thru Book Seeing is Believing First Time in world vk sonakia  available on AMAZON .IN 390 Page coloured edition

to see details of FIT INVENTION most powerful tool on Earth to save mankind

visit website on FIT INVENTION AND READ 133 BLOGS ON THIS INVENTION

www.forecastdisaster.org

VK SONAKIA

INVENTOR

FIT INVENTION

BHOPAL

INDIA

 

 

Book-Seeing is Believing First Time in World released

Book-Seeing is Believing First Time in World released

Landslide,Theft in House/Office,Murder ,Fire,Car accident on long journey Know one year in advance and save life .

 LAND SLIDE HIMANCHAL TWO BUS CRASHED 50 PASSENGER DIED

LAND SLIDE HIMANCHAL TWO BUS CRASHED 50 PASSENGER DIED

 KEDARNATH DISASTER 2013 i

KEDARNATH DISASTER 2013 i

 KASHMIR FLOODING MORE THAN 50000 PEOPLE  RESCUE BY ARMY  2014

KASHMIR FLOODING MORE THAN 50000 PEOPLE RESCUE BY ARMY 2014

 EARTHQUAKE CUM TSUNAMI CUM NUCLEAR RADIATION  JAPAN 2011

EARTHQUAKE CUM TSUNAMI CUM NUCLEAR RADIATION JAPAN 2011

  DAM BURST CAN BE FORECASTED

DAM BURST CAN BE FORECASTED

 USE FIT INVENTION TO SAVE VALUABLE LIFE

USE FIT INVENTION TO SAVE VALUABLE LIFE

FIT INVENTION detect you Bad Biosensor time which is stored in your Humanbody and this is downloaded by FIT INVENTION to make you  careful by not investing in Business or advice given not to travel by car on long journey or not to leave your House or Old Parents and in this way thousands of thousand life can be saved.Police work is also increased in form of FIR /COURT Why  we are lazy and careless ?.If you are residing  near DAM or in Zone 4 Earthquake area then on getting palmtop we can give advance alert and we can give proof to Government to get this area vacated.SNOWSTORMS RDX BLAST  ETC forecast possible

1-What is Yahoo News about two Bus crash in landside in Mandi Himanchal Pradesh

Ans-Yahoo News

Two government-run buses were caught in the landslide in Himachal Pradesh’s Mandi district, leading to the high casualty

50 killed in landslide in northern India

REQUEST WAS SENT IN FORM OF ARTILCLE TO HIMANCHAL,UTTARAKHAND GOVERNMENT TO GIVE DATA OF DRIVERS IN HILLY TERRAIN  WITH NO RESPONSE FROM GOVERNMENT.WHY  THEY DO NOT HAVE COURTSEY TO GIVE REPLY TO MY EMAIL /ARTICLE .

 2-Is it a fact that Ignorance of New Invention is root cause of every disaster

Ans-Yes-Why we are lazy?  Why we can not send even data online if you have doubt that disaster can happen then Use FIT INVENTION can guide you whether your doubt is Right or wrong?

3-Can you give example about type of disaster that can be forecasted online using FIT INVENTION?

Ans-TYPE OF DISASTER

How disaster can be prevented ?Use FIT INVENTION on line

1-if you are leaving your House and going to Pilgrimage and theft takes place

2-If you are going by Car  OR Bus on long journey

3-If your old Mother Father live alone in independent or Flat House

4-Year of Bad Biosensor period is forecasted which can save you from any future disaster.

5-In Kedar Nath Tragedy it was possible to forecast what was going to happen in Pilgrimage?

4-What data you require?

Ans-CLEAR  PALMTOP MOBILE PHOTO OF BOTH HANDS WITH DATE OF BIRTH

Citizens  interested in above can contact .Email will be sent for sending details including our nominal fees.

Forecast disaster

www.forecastdisaster.org/

… citizen of Planet Earth send Offer on email vksonakia@yahoo.co.in. American Association for the Advancement of Science Membership Number: 41057447 …

Vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

BHOPAL

INDIA

Fourth dimension Knowledge i.e.FIT Invention has come with consent of GOD/ALIEN NATURE to simplify science and to provide cheap Education on Planet Earth .

 GOD exist Nicolai Tesla

GOD exist Nicolai Tesla

Future Time exist

Future Time exist

Future Time exist

Future Time exist

 FIT INVENTION is Next Generation Technology  already used by GOD/NATURE ALIENS which exist in each Human body

FIT INVENTION is Next Generation Technology already used by GOD/NATURE ALIENS which exist in each Human body

 LORD GANESH GOD OF NEW KNOWLEDGE  AND WHO REMOVES OBSTACLE WITH MOUSE .MOUSE OF COMPUTER REMOVES OBSTACLE WORLDWIDE IS PART OF LORD GANESH

LORD GANESH GOD OF NEW KNOWLEDGE AND WHO REMOVES OBSTACLE WITH MOUSE .MOUSE OF COMPUTER REMOVES OBSTACLE WORLDWIDE IS PART OF LORD GANESH

Lord Ganesh in stone Appeared on cutting -Is it a fact that you received message of GOD/ALIENS/NATURE when you cut stone and image of GOD Appeared which tell us that propagate this FIT Invention use four dimension technology to save mankind on Plate Earth ?

 lord hanuman with gada and mountain

lord hanuman with gada and mountain

 

lord hanuman with gada and mountain cut stone

 

Nature/GOD/ALIENS are already using 5000 year advance technology which exist in each  Human body also if downloaded and used if not used then you will be Dark age of uncertainty in every sector of life.

Countries claiming that they promote new Invention should see ,copy right Patent paper published FIT Invention, which has already changed History of Science and technology.If future exist in Humanbody then GOD/ALIEN /NATURE also exist who have written this script in palm top.If they are keen this  Hidden fact can be  known to present day scientist that new knowledge has already arrived on Planet Earth..If you are not using Invented Quinine to control Malaria then it is your fault for not using new Invention. Ignorance of new Invention will be root cause of all future disasters

 

GOD/NATURE/ALIENS are one and same thing and new knowledge on Planet comes due to prayer or SMS which you send to GOD and new Invention takes place to help mankind .This fact is accepted by Great Scientist Nikolai Tesla .

Forth Dimension knowledge has already arrived on Planet Earth and it depend on you to learn  about New Invention i.e.FIT Invention is Theory for everything or Quantum theory of Gravity technology which exist in each Human body  and it is Gift of GOD which can save MANKIND AND  billions of Dollar  which WE are  wasting on Fake scientific research.

You can travel in future time by downloading script in your palmtop and this is meant to mitigate future disaster to save mankind on Planet Earth.This can be done as you will know future so you can plan out better ways to save valuable Human life .

1-Do you think that obsolete laws exist in Physics which should be replaced by FIT Invention ?

Ans-Scientist in west are befooling millions of children of school ,students in college university,

Reasearchers ,in name of Heisenberg Principle of Uncertainty  that Future can not be forecasted by three dimension knowledge  on Planet Earth .AAAS /ESF failed to see FIT INVENTION  which forecast future in advance why .Billions of Dollar on Fake scientific Research will be saved

2- Is it not a fact Geophysist are propagating false thing that Earthquake/Tsunami can not be forecasted ?

Ans-CPU/BLUE PRINT /Integrated circuit of all future Earthquake exist in cryptographic language in Palm top  which when decoded using FIT Invention ,one can forecast future Earthquake in any country,city with great accuracy like Delhi,Tokyo,Turkey,California ,Turkey China,Iran Greece UK,Holland etc place in current year july 2017 onward like 2018,2019,20120.Why Geophysist failed to see FIT Invention though I have invited them to see and learn FIT Invention to save life of millions of people on Planet Earth.

3-What is use of FIT Invention in Oil Sector/Oil Industry How it can help people working in this field ?

Ans-This my Appeal to MNC like ,ONGC ,Caltex,BP that we can help them to save Billions of Dollar by introducing FIT  Invention and inturn give more jobs to unemployed people .FIT Invention out of 10 Oil well can clearly indicate in which well you will get oil or Gas and here you are going to save billions of Dollar.You give us task on commercial basis we will give you 100 percent correct result on oil finding

In difficult terrain like Antartica.You can know five year in advance which Oil Platform  will be effected by Fire in future or July 2017 onward.Oil Spillage possibility can be forecasted many years in advance like BP OIL SPILLAGE PROBLEM IN GULF OF MEXICA.

4-How FIT Invention can save Billions of Dollar of Funds Invested by Bankers,Financial Institution and MNC/Government ?

Ans-FIT Invention few years in advance could have forecasted FAILURE OF ENRON Company,Failure of Space Shttle in which Astronaut Kalpana Chawla died.Many Steel company in India are under sickness bad debt of Financial Institution Government is around  50 Billions Dollar .TATA Failure in Nandigram NANO CAR PROJECT around 5000 crore loss or TATA failure in MUNDRA POWER GENERATION PROJECT due to non availability of cheap coal etc

Attack on TAJ HOTEL on 26/11 2008 could have been forecasted two year in advance on getting data from TATA,S..

5-Is it a fact that future disaster can be downloaded to stop ATM Theft/Bank dacoity or TIGER/RHINO  killing in forest ?

Ans-Yes read my article on this website on this subject

6-How crime can be controlled and Police Department of any country of world can be helped?

Ans-OUT OF 50 Police station in city FIT Invention clearly points out in great detail which 7 Police station can have maximum crime in future so you can deploy more police in 7 Police station  out of  50.

 

7-Are you giving few forecast detail which you made in last 15 years time ?

Ans-YesI forecasted Nirbhay case Delhi ,Tsunami 2004,Tunami 2011 Japan etc 6 month to 1 year in advance.

Create Forum to discuss on FIT Invention IPR LICENSING.  Different countries of world can Provide us Palm top data so they can mitigate future disaster

8-Is it a fact that you received message of GOD/ALIENS/NATURE when you cut stone and image of GOD Appeared which tell us that propagate this FIT Invention use four dimension technology to save mankind on Plate Earth ?

Ans-Yes.See pictures we received on cutting stones

9-Whether it is possible to know whether North Korea will attack USA using Nuclear Missile Indo –china border problem?

Ans-Effected /Related countries if provide data then they will know future events.

10-whether future Epidemic like HINI ,DENGUE,EBOLA virus attack on any country or city can be forecasted ?

Ans-Countries have to provide data then they can know one year in advance possibility of epidemic .

11-Whether it is possible to forecast about  particular sector  performance  in coming five year like Oil,Aluminium,Iron,Automobile Mobile ?

Ans-Yes

12-Whether it is possible forecast who will win or loose  elections in state and in central Government in 2018 2019 ?

Ans-Yes Related parties can approach .

FIT INVENTION details

www.forecastdisaster.org

vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

BHOPAL

INDIA