Every Helicopter Crash Plane crash can be forecasted one year in advance-Kind attention ONGC Chairman

Subscribe to Future Imaging Tool Technology & new Science only $6



PAWAN HANS PLANE  Plunged in Mumbai Sea

PAWAN HANS PLANE Plunged in Mumbai Sea

AN 32 IAF PLANE PLUNGED INTO BAY OF BENGAL

AN 32 IAF PLANE PLUNGED INTO BAY OF BENGAL

 SUKHOI 30 CRASHED NEAR INDO CHINA BORDER

SUKHOI 30 CRASHED NEAR INDO CHINA BORDER

SRI DHARMENDRA PRADHAN  HON MINISTER PETROLEUM

SRI DHARMENDRA PRADHAN HON MINISTER PETROLEUM

 CHAIRMAN ONGC

CHAIRMAN ONGC

kind attention shri Dharmendra Pradhan Honourable Minister
Kind attention shri Shashi Shanker, Chairman & Managing Director ONGC

Every Helicopter Crash Plane crash can be forecasted one year in advance

1-Which is only Invention in world which forecast one year in advance
Helicopter/Plane crash or sinking of ship submarine ?

Ans-FIT INVENTION which is online world fastest technology to save mankind

2-Prime Minister shri Narendra Modi has asked all department to promote
new Invention and create INVENTION FORUM for dialogue with Inventor
?whether ONGC has any Forum ?

Ans-ONGC should inform me if they have any Forum

6 Dead After Chopper With ONGC Officials Crashes Off Mumbai Coast
A Pawan Hans helicopter, with two pilots and five ONGC deputy general
managers on board, crashed in the Arabian Sea about 55km northwest of Juhu

airport on Saturday morning
The Coast Guard and the Navy have recovered six bodies along
with some wreckage and life jackets. The body of Pankaj Garg was identified
based on his ONGC identity card. The bodies of his colleagues V K Bindu Lal Babu,
Jose Antony and P N Sreenivasanwere identified by their families. The relatives of the
others are in Nanavati Hospital trying to identify the bodies with the help of personal
belongings like rings and other jewellery.

Wake up Hon.Air Marshal Birender Singh Dhanoa. Do not allow Pilots to be killed .See FIT INVENTION Yourself which forecast Plane Helicopter crash one year in advance

1-Why you are writing this article and forwarding it to  Air Marshal Birender Singh Dhanoa?

Ans-To save valuable life of Pilots worldwide. Red tapism exist in Defence force including IAF.IAF Chief is not aware that foolproof technology is developed which forecast AIRCRASH/HELICOPTER CRASH in any part of world one year in advance

2-Do you think that atmosphere of promoting new Indigenous Invention exist in IAF and official in IAF understand IPR/TRIPS and are impartial ?

Ans-In 2009 before IAF delegation I correctly forecasted 3- 4 Plane accident which happened with Sikh Squdron leader who was  present in meeting  and this truth was accepted by him and recorded in letter sent to me by saying that I forecasted past accident but not future Big accident.I asked IAF to provide me PALMTOP detail of Pilot with date of birth and  name so we can forecast future AIRCRASH one year in advance.Within 12  months BIG PLANE of AIR INDIA CRASHED IN MANGLORE  Dubai-Mangalore Air India Express flight IX-812 on May 21 night.

3-Can you train Air Marshal so he himself will see how many Plane/Helicopter crash will take place in next one year upto july 2018  like 5 Crash ?

Ans-Yes.My result and Air Marshal  result will be same but all Pilots life will be saved as you know future of Pilots in advance.

4-How FIT INVENTION forecast Air Crashes whether this Invention has copyright and patent paper published ??

Ans-FIT INVENTION is copyrighted and patent paper published technology.Forewarning signal in form of BAD BIOSENSOR Appears in hand palmtop of Pilot

5-Who are IAF Pilots who died in recent Helicopter crash in Arunanchal Pradesh ?

Ans-The chopper was located in Pampunpare district of Arunachal Pradesh, a heavily forested area; all crew members dead, according to Times Now.

Wing Commander MS Dhillon was the pilot of the helicopter. He is the commanding officer of the unit. Dhillon, along with Flight Lieutenant PK Singh and Flight Engineer Sgt Gujjar were on board the indigenous helicopter.

The Advanced Light Helicopter of the IAF engaged in flood rescue mission in the state went missing on Tuesday at 3.50 pm after it took off from Pilputu Helipad near Sagalee for the Naharlagun heliport. The helicopter was evacuating people stranded in Sagalee and Dambuk due to massive landslides caused by heavy rains.
6-Can you tell name of two Pilots who died in Sukhoi jet crash in Assam in 2017?

Ans- Squadron leader Mr.D Pankaj, one of the two pilots in the Sukhoi jet and  Flight Lt.Mr S.Achudev

7-Is it a fact that in 2009 IAF meeting you forecasted possibility of China-Pak-Arab axis tension on one or other pretext  India ?

Ans-Yes

Appeal to Air marshal-Save life of Pilots worldwide by seeing FIT INVENTION .

To see FIT INVENTION read 125 blogs on this Invention visit website

www.forecastdisaster.org

vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

Bhopal

India

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>