Fourth dimension Knowledge i.e.FIT Invention has come with consent of GOD/ALIEN NATURE to simplify science and to provide cheap Education on Planet Earth .

 GOD exist Nicolai Tesla

GOD exist Nicolai Tesla

Future Time exist

Future Time exist

Future Time exist

Future Time exist

 FIT INVENTION is Next Generation Technology  already used by GOD/NATURE ALIENS which exist in each Human body

FIT INVENTION is Next Generation Technology already used by GOD/NATURE ALIENS which exist in each Human body

 LORD GANESH GOD OF NEW KNOWLEDGE  AND WHO REMOVES OBSTACLE WITH MOUSE .MOUSE OF COMPUTER REMOVES OBSTACLE WORLDWIDE IS PART OF LORD GANESH

LORD GANESH GOD OF NEW KNOWLEDGE AND WHO REMOVES OBSTACLE WITH MOUSE .MOUSE OF COMPUTER REMOVES OBSTACLE WORLDWIDE IS PART OF LORD GANESH

Lord Ganesh in stone Appeared on cutting -Is it a fact that you received message of GOD/ALIENS/NATURE when you cut stone and image of GOD Appeared which tell us that propagate this FIT Invention use four dimension technology to save mankind on Plate Earth ?

 lord hanuman with gada and mountain

lord hanuman with gada and mountain

 

lord hanuman with gada and mountain cut stone

 

Nature/GOD/ALIENS are already using 5000 year advance technology which exist in each  Human body also if downloaded and used if not used then you will be Dark age of uncertainty in every sector of life.

Countries claiming that they promote new Invention should see ,copy right Patent paper published FIT Invention, which has already changed History of Science and technology.If future exist in Humanbody then GOD/ALIEN /NATURE also exist who have written this script in palm top.If they are keen this  Hidden fact can be  known to present day scientist that new knowledge has already arrived on Planet Earth..If you are not using Invented Quinine to control Malaria then it is your fault for not using new Invention. Ignorance of new Invention will be root cause of all future disasters

 

GOD/NATURE/ALIENS are one and same thing and new knowledge on Planet comes due to prayer or SMS which you send to GOD and new Invention takes place to help mankind .This fact is accepted by Great Scientist Nikolai Tesla .

Forth Dimension knowledge has already arrived on Planet Earth and it depend on you to learn  about New Invention i.e.FIT Invention is Theory for everything or Quantum theory of Gravity technology which exist in each Human body  and it is Gift of GOD which can save MANKIND AND  billions of Dollar  which WE are  wasting on Fake scientific research.

You can travel in future time by downloading script in your palmtop and this is meant to mitigate future disaster to save mankind on Planet Earth.This can be done as you will know future so you can plan out better ways to save valuable Human life .

1-Do you think that obsolete laws exist in Physics which should be replaced by FIT Invention ?

Ans-Scientist in west are befooling millions of children of school ,students in college university,

Reasearchers ,in name of Heisenberg Principle of Uncertainty  that Future can not be forecasted by three dimension knowledge  on Planet Earth .AAAS /ESF failed to see FIT INVENTION  which forecast future in advance why .Billions of Dollar on Fake scientific Research will be saved

2- Is it not a fact Geophysist are propagating false thing that Earthquake/Tsunami can not be forecasted ?

Ans-CPU/BLUE PRINT /Integrated circuit of all future Earthquake exist in cryptographic language in Palm top  which when decoded using FIT Invention ,one can forecast future Earthquake in any country,city with great accuracy like Delhi,Tokyo,Turkey,California ,Turkey China,Iran Greece UK,Holland etc place in current year july 2017 onward like 2018,2019,20120.Why Geophysist failed to see FIT Invention though I have invited them to see and learn FIT Invention to save life of millions of people on Planet Earth.

3-What is use of FIT Invention in Oil Sector/Oil Industry How it can help people working in this field ?

Ans-This my Appeal to MNC like ,ONGC ,Caltex,BP that we can help them to save Billions of Dollar by introducing FIT  Invention and inturn give more jobs to unemployed people .FIT Invention out of 10 Oil well can clearly indicate in which well you will get oil or Gas and here you are going to save billions of Dollar.You give us task on commercial basis we will give you 100 percent correct result on oil finding

In difficult terrain like Antartica.You can know five year in advance which Oil Platform  will be effected by Fire in future or July 2017 onward.Oil Spillage possibility can be forecasted many years in advance like BP OIL SPILLAGE PROBLEM IN GULF OF MEXICA.

4-How FIT Invention can save Billions of Dollar of Funds Invested by Bankers,Financial Institution and MNC/Government ?

Ans-FIT Invention few years in advance could have forecasted FAILURE OF ENRON Company,Failure of Space Shttle in which Astronaut Kalpana Chawla died.Many Steel company in India are under sickness bad debt of Financial Institution Government is around  50 Billions Dollar .TATA Failure in Nandigram NANO CAR PROJECT around 5000 crore loss or TATA failure in MUNDRA POWER GENERATION PROJECT due to non availability of cheap coal etc

Attack on TAJ HOTEL on 26/11 2008 could have been forecasted two year in advance on getting data from TATA,S..

5-Is it a fact that future disaster can be downloaded to stop ATM Theft/Bank dacoity or TIGER/RHINO  killing in forest ?

Ans-Yes read my article on this website on this subject

6-How crime can be controlled and Police Department of any country of world can be helped?

Ans-OUT OF 50 Police station in city FIT Invention clearly points out in great detail which 7 Police station can have maximum crime in future so you can deploy more police in 7 Police station  out of  50.

 

7-Are you giving few forecast detail which you made in last 15 years time ?

Ans-YesI forecasted Nirbhay case Delhi ,Tsunami 2004,Tunami 2011 Japan etc 6 month to 1 year in advance.

Create Forum to discuss on FIT Invention IPR LICENSING.  Different countries of world can Provide us Palm top data so they can mitigate future disaster

8-Is it a fact that you received message of GOD/ALIENS/NATURE when you cut stone and image of GOD Appeared which tell us that propagate this FIT Invention use four dimension technology to save mankind on Plate Earth ?

Ans-Yes.See pictures we received on cutting stones

9-Whether it is possible to know whether North Korea will attack USA using Nuclear Missile Indo –china border problem?

Ans-Effected /Related countries if provide data then they will know future events.

10-whether future Epidemic like HINI ,DENGUE,EBOLA virus attack on any country or city can be forecasted ?

Ans-Countries have to provide data then they can know one year in advance possibility of epidemic .

11-Whether it is possible to forecast about  particular sector  performance  in coming five year like Oil,Aluminium,Iron,Automobile Mobile ?

Ans-Yes

12-Whether it is possible forecast who will win or loose  elections in state and in central Government in 2018 2019 ?

Ans-Yes Related parties can approach .

FIT INVENTION details

www.forecastdisaster.org

vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

BHOPAL

INDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>