FIT INVENTION 1 year in advance forecast Air crashes wake up Mr. Joko Widodo President Indonesia LION PLANE CRASH .See Invention

wake up Mr. Joko Widodo President Indonesia LION Logo PLANE CRASH

wake up Mr. Joko Widodo President Indonesia LION Logo PLANE CRASH

LION Plane crash Indonesia

LION Plane crash Indonesia

FUTURE CAN BE DECODED

FUTURE CAN BE DECODED

FIT INVENTION one year in advance forecast Plane crash

FIT INVENTION one year in advance forecast Plane crash

1-What is your appeaI to President of Indonesia?
Ans-FIT INVENTION 1 Year in advance forecast Air crashes wake up call for Aviation officers of Indonesia to see FIT INVENTION which can save in future Pilot and crew life.
2- How many civilian Plane crashed in Indonesia in last 40 year?
Ans-Around 15 and latest Lion Air plane carrying 189 people minutes after takeoff. … Indonesia plane crash: flight JT610 Type: Boeing 737-MAX 8. plunges into waters off Jakarta on 29 october 2018
3-What is Pilot name and flying hour experience ??
Ans 29October 2018. Lion Air named Captain Bhavye Suneja as pilot of the plane killed in Plane crash on 29th october 2018. The Indian … Capt Suneja had more than 6,000 flight hours under his belt and the co-pilot had more than 5,000, making the pair an experienced team.
4-Inspite of having 6000 hour flight experience why LION Plane crash ?
Ans-Only Next Generation technology in world which forecast one year in advance Plane crash is FIT INVENTION.This Invention proves that Plane crash has nothing to do with 6000 hour flying experience.
5-Online can you forecast Plane crash in advance on getting data from Indonesian or other Airlines of world?
Ans-Yes
It is my Appeal to Presidents and Prime Ministers of all countries of world to immediately see FIT Invention which forecast disaster like plane crash Earthquake etc one year in advance or else in future many plane crash will be there .
IGNORANCE OF FIT INVENTION will be root cause of manmade and natural disaster in coming .Prevention is better than cure.If you love citizens of your country and wish to save their life please contact me on email vksonakia@yahoo.co.in and visit website on FIT Invention www.forecastdisaster.org and linkdon vk sonakia  5200 follower and read 126 blogs on FIT Invention.
vk sonakia
FIT Technology Inventor
Bhopal
INDIA

IGNORANCE OF FIT INVENTION IS ROOT CAUSE OF ALL ACCIDENT.AMRITSAR TRAIN ACCIDENT MORE THAN 50 PEOPLE CUT BY MOVING TRAIN

Punjab 19th october 2018 Amritsar train accident Dusshera

19th october 2018 Amritsar train accident Dusshera Punjab

Punjab

Deep sympathy for people who died in Rail ACCIDENT Visit www.forecastdisaster.org
All Rail disaster can be forecasted one year in advance.Message earlier sent to ,Railway Minister Piyush Goyal Manoj Sinha Face book .FIT INVENTION detail are in Science and Technology department who with NASSI Allahabad dumped this invention and gave wrong report so one can not use.In future also many big accidents can happen but can be forecasted if we use FIT INVENTION which can forecast manmade(Plane/Train etc) and natural disaster(Earthquake possibility in Delhi etc one year in advance .Red Tapism is killing Innovation and  GOI Dept  even not following instruction of PM to promote Invention.
vk sonakia
Inventor FIT Invention
INDIA

 

Mother Earth Have mercy calm down stop stop stop fury in Kerala immediately latest 20th August 23 August.Forgive brothers and sisters of kerala if they disturbed flora fauna mankind

Have mercy Mother Earth on brothersand Sisters of Kerala

Have mercy Mother Earth on brothers and Sisters of Kerala

During chennai torrential rain my and citizen prayer was accepted by

Mother Earth.Same should happen for kerala to save valuable Human life

flora fauna.Mother Nature stop fury in all districts and rivers and dam,s in

kerala.Do not forget to pray to Lord Guruvayur,Sabrimala,Lord Raja

Bali,bhagwan Parushram.
I have asked many Chief Minister of Kerala to use FIT Invention which forecast

manmade and natural disasters one year in advance
We have not learned lesson from Kedarnath tragedy,Fukishima Japan 2011
Yemen Exodus,Draught,cruelity towards animals,killing of innocent

citizens of other faith,nipah virus Rich and poor etc why ????

vk sonakia
Inventor FIT Invention
BHOPAL
INDIA
website on FIT INVENTION www.forecastdisaster.org
vksonakia@yahoo.co.in

FIT INVENTION 1 year in advance forecast Air crashes wake up call for Air Force Officers Man and Material loss like Late shri Sanjay Chauhan Air Commodore & other Pilots death can be avoided

Plane crash of Air Commodore  late shri Sanjay Chauhan

Plane crash of Air Commodore late shri Sanjay Chauhan

 AN 32 AIRCRASH

AN 32 AIRCRASH

MI17 helicopter crash

MI17 helicopter crash

 HERCULESE PLANE CRASH

HERCULESE PLANE CRASH

To
Chief of Air Staff
Air Headquarters (Vayu Bhawan)
Rafi Marg,
New Delhi – 110106
Respected Sir,
kindly go thru  article and give me opportunity to discuss with your officers
 about FIT INVENTION  which forecast Aircrash  1 year in advance
FIT INVENTION   1 year in advance forecast Air crashes wake up call for
 Air Force Officers Man and Material loss like Late shri Sanjay Chauhan
 Air Commodore  & other Pilots death  can be avoided
IGNORANCE OF NEW INVENTION IS ROOT CAUSE OF ALL TYPE OF DISASTERS
E MERE VATAN KE LOGO SUNO FIT INVENTION KI KAHANI
PILOTS KEE LIFE HE KEEMTI FIT INVENTION KE USE SE BACHANI
JAI HIND JAI HIND VAYU SENA  JAI HIND VAYU SENA
Court of enquiry set up by IAF is routine matter  which is technical aspect to
find reason for crashes.but you can not know future Air crashes
FIT INVENTION is copyright Patent paper published Biosensor based
 most powerful technology  which exist in palmtop of Pilots which when
decoded like RADAR gives clear image and forewarning  of future Air crash
 one year in advance.
Is there any Invention Forum in IAF  where IAF Officers are keen to see Life
saving Invention like FIT INVENTION to save their colleague life ?
Do it yourself technology .when under IPR License will learn then
IAF Officers will know every Aircraft crash one year in advance.
FIT INVENTION is ORIGINAL SEARCH in science and technology which
happens once in 100 year time and which will change bent and set of mind of
 Air Force Officers to accept New Truth about life saving Invention like FIT .
This Invention is exportable
and it will bring moment of Joy and happiness in Air force since you will be in
position to see future events .we welcome  psychologist,Forensic scientist ,
Technical team of IAF to see and test and understand concept of most powerful
FIT technology on Planet Earth
If Nationa is safe we are safe
If state is safe we are safe
If Pilots life is safe then Nation is safe
Awaiting your kind reply to save valuable life of Pilots
vk sonakia
Inventor of life saving FIT INVENTION (copy right & Patent paper published technology)
11 A PADMANABH NAGAR
BHOPAL 4620123
INDIA
SCIENCE WEBSITE-www.forecastdisaster.org

FALL OF SCHOOL BUS IN KANGRA VELLEY Earthquake in Delhi Roorkee can be forecasted one year in advance

Fall of school  Bus in Kangra valley Himanchal Pradesh

Fall of school Bus in Kangra valley Himanchal Pradesh

FALL OF SCHOOL BUS IN KANGRA VALLEY HIMANCHAL PRADESH

FALL OF SCHOOL BUS IN KANGRA VALLEY HIMANCHAL PRADESH

SHRI JAIRAM THAKUR CM HIMANCHAL PRADESH AND SHRI NARENDRA MODI PM INDIA

SHRI JAIRAM THAKUR CM HIMANCHAL PRADESH AND SHRI NARENDRA MODI PM INDIA

Respected shri Jairam Thakur
Chief Minister Himanchal Pradesh

Ignorance of new Invention is root cause of all type of disaster
.
Have you any Invention promotion dept in your Himanchal state /why it is not there
Are you proactive .Prevention is better than cure .Donot sleep else you will weep

FIT INVENTION forecast one year in advance
BUS FALL IN KANGRA VALLEY.DO NOT ALLOW TOGET CHILDREN KILLED
IN BUS ACCIDENT.VISIT WEBSITE www.forecastdisaster.org

FIT INVENTION FORECAST EARTHQUAKE ALSO 1 YEAR IN ADVANCE
.I CHALLENGE ALL PROFESSOR OF IIT ROORKEE TO SEE AND TEST
FIT INVENTIONWHICH DEFIES HEISENBERG PRINCIPLE OF UNCERTAINTY
AND FORECAST ACCURATELY FUTURE.

SCIENTIST IN WEST ARE CLAIMING EARTHQUAKE AND
BUS ACCIDENT CAN NOT BE FORECASTED but next Generation New kind of
science and technolgy which forecast every event one year in advance
FIT INVENTION is indegenous copy right and papatent paper published
world class technology .4920 followers on linkedin vksonakia 125 blogs can be
read on twitter linkedin forecastdisaster blogs.
this message is sent on Home | www.narendramodi.in | also on face book so PMO
can also see technology to save INDIA from impending Earthquake in
DELHI ROORKEE ETC PLACES

regards
vk sonakia
Inventor FIT INVENTION
11 A PADMANABH NAGAR
BHOPAL 462023

Economic disaster like Enron,TATA Project in Bengal,Geetanjali Gems,Neerav Modi,King Fisher,Bank fraud can be forecasted on line 2 year in advance using FIT INVENTION

FUTURE DECODED

FUTURE DECODED

Prevention is better than cure

Prevention is better than cure

PNB GITANJALI

PNB GITANJALI

 BREXIT FUTURE

BREXIT FUTURE

KINGFHER AIRLINE

KINGFHER AIRLINE

POSSIBILITY OF DELHI EARTHQUAKE

POSSIBILITY OF DELHI EARTHQUAKE

 FIT INVENTION CAN SAVE LIFE OF MILLIONS  FROM ALL TYPE OF DISASTERS

FIT INVENTION CAN SAVE LIFE OF MILLIONS FROM ALL TYPE OF DISASTERS

I ask Prime Minister of India shri Narendra Modi to start using FIT INVENTION in PMO
to know two years in advance possibility of Economic disaster ,Earthquake in Delhi,future of Indo Pak-China at Border level etc.
IT IS ADVISABLE TO SETTLE DISPUTE WITH WILLING TOP INDUSTRIALIST PEACEFULLY AND OUT OF COURT .
FIT INVENTION is copy right patent paper published only technology in world which forecast multicrore ECONOMIC Disater 2 years in advance.we invite seneior officers to see and test FIT INVENTION to save Indian Economony from clutches of MNC which misuse power in nexus with Banks etc organization
1-Have you sent your website details about FIT INVENTION to Highest Authority in India ?
Ans-Yes
2-How TATA,BIRLA,GEETANJALI GEMS,AIRTEL,VODAPNONE ,BSNL ,JIO BREXIT will perform in next 3 year can you forecast using FIT INVENTION ?
Ans-Yes
3-Whether Government have opened any Invention Promotion Forum online to discuss and promote wealth Employment generating FIT INVENTION on your request THOUGH SHRI NARENDRA MODI HAS ASKED ALL DEPARTMENTS TO SEE AND PROMOTE NEW INVENTION?
Ans-No
4-Do you know that Earthquake in Hindu Kush reagion can effect badly Social and Economic fabric of 3 countries Including in India like Haryana,Punjab Delhi Leh ,Tehri Garhwal area RAVI,VYAS River flooding etc veshno devi KATARA area  alert visvis pilgrimage security natural disturbance .what is your advice to PM of India?
Ans-Get survey done to save life of millions of citizens using FIT INVENTION ?
TO KNOW ABOUT fit invention VISIT www.forecastdisaster.org 4800 follwers on linkedin vksonakia
vk sonakia
Inventor FIT INVENTION
Next Generationt technology
BHOPAL
INDIA
vksonakia@yahoo.co.in

Science and Technology of INDIA is going to become Science of world on forecasting FUTURE events . Use FIT INVENTION

INDIA

INDIA

FUTURE DECODED

FUTURE DECODED

world is one family

world is one family

world is one family

world is one family

 FUTURE EXIST

FUTURE EXIST

FIT INVENTION NEXT GENERATION SCIENCE

FIT INVENTION NEXT GENERATION SCIENCE

 WE ARE ALL ONE FAMILY

WE ARE ALL ONE FAMILY

UNLOCK THE POWER OF MIND

UNLOCK THE POWER OF MIND

We welcome you to see test and use FIT INVENTION

Let Peace prevail in all countries of world.FIT INVENTION has capability to save mankind on Earth
A-Present day science has failed to forecast one year in advance future disasters like Earthquake,Tsunami ec
Present day science and technology is three dimensional science. Due to Heisenberg Principle of Uncertainty present day and technology can not forecast one year in advance future events like Tunami,Earthquake,Dam Burst,RDX Blst ,Nuclear Radiation Plane crash ship submarine sinking ,Snow storm ,Floods,Hurricane,Possibility of war between countries like North Korea and USA ETC
Thousands of books on forecasting will be dumped worldwide after introduction of FIT INVENTION which forecast future of any field one year in advance.
B-FIT INVENTION can forecast one year in advance manmade and natural disasters
FIT INVENTION is Next Generation Technology which has already changed History of Science.
FIT Invention will generate future Artificial Intelligence Virtual Reality data and this data will save mankind on Planet Earth
1-Countries using FIT INVENTION will enter in 4 to 10 dimensional disaster free world
2-No books required to forecast Future.FIT is easy to learn online new technology
3-No sophisticated laboratory or Super computer required to forecast Future .No establishment cost required to use FIT INVENTION.
4-From your own Room online via Internet you can help world on
getting data from other countries to save mankind from all type of disasters
5-BILLIONS OF DOLLAR INVESTED IN FAKE SCIENTIFIC RESEARCH WILL BE SAVED BY ALL COUNTRIES OF WORD
6-FIT INVENTION can forecast one year in advance future events like Tunami,Earthquake,Dam Burst,RDX Blst ,Nuclear Radiation Plane crash ship submarine sinking ,Snow storm ,Floods,Hurricane,Possibility of war between countries like North Korea and USA ETC
Read 125 blogs on FIT INVENTION Visit website
www.forecastdisastter.org
vk sonakia
Inventor FIT INVENTION
INDIA

Every Helicopter Crash Plane crash can be forecasted one year in advance-Kind attention ONGC Chairman

PAWAN HANS PLANE  Plunged in Mumbai Sea

PAWAN HANS PLANE Plunged in Mumbai Sea

AN 32 IAF PLANE PLUNGED INTO BAY OF BENGAL

AN 32 IAF PLANE PLUNGED INTO BAY OF BENGAL

 SUKHOI 30 CRASHED NEAR INDO CHINA BORDER

SUKHOI 30 CRASHED NEAR INDO CHINA BORDER

SRI DHARMENDRA PRADHAN  HON MINISTER PETROLEUM

SRI DHARMENDRA PRADHAN HON MINISTER PETROLEUM

 CHAIRMAN ONGC

CHAIRMAN ONGC

kind attention shri Dharmendra Pradhan Honourable Minister
Kind attention shri Shashi Shanker, Chairman & Managing Director ONGC

Every Helicopter Crash Plane crash can be forecasted one year in advance

1-Which is only Invention in world which forecast one year in advance
Helicopter/Plane crash or sinking of ship submarine ?

Ans-FIT INVENTION which is online world fastest technology to save mankind

2-Prime Minister shri Narendra Modi has asked all department to promote
new Invention and create INVENTION FORUM for dialogue with Inventor
?whether ONGC has any Forum ?

Ans-ONGC should inform me if they have any Forum

6 Dead After Chopper With ONGC Officials Crashes Off Mumbai Coast
A Pawan Hans helicopter, with two pilots and five ONGC deputy general
managers on board, crashed in the Arabian Sea about 55km northwest of Juhu

airport on Saturday morning
The Coast Guard and the Navy have recovered six bodies along
with some wreckage and life jackets. The body of Pankaj Garg was identified
based on his ONGC identity card. The bodies of his colleagues V K Bindu Lal Babu,
Jose Antony and P N Sreenivasanwere identified by their families. The relatives of the
others are in Nanavati Hospital trying to identify the bodies with the help of personal
belongings like rings and other jewellery.

Wake up Hon.Air Marshal Birender Singh Dhanoa. Do not allow Pilots to be killed .See FIT INVENTION Yourself which forecast Plane Helicopter crash one year in advance

1-Why you are writing this article and forwarding it to  Air Marshal Birender Singh Dhanoa?

Ans-To save valuable life of Pilots worldwide. Red tapism exist in Defence force including IAF.IAF Chief is not aware that foolproof technology is developed which forecast AIRCRASH/HELICOPTER CRASH in any part of world one year in advance

2-Do you think that atmosphere of promoting new Indigenous Invention exist in IAF and official in IAF understand IPR/TRIPS and are impartial ?

Ans-In 2009 before IAF delegation I correctly forecasted 3- 4 Plane accident which happened with Sikh Squdron leader who was  present in meeting  and this truth was accepted by him and recorded in letter sent to me by saying that I forecasted past accident but not future Big accident.I asked IAF to provide me PALMTOP detail of Pilot with date of birth and  name so we can forecast future AIRCRASH one year in advance.Within 12  months BIG PLANE of AIR INDIA CRASHED IN MANGLORE  Dubai-Mangalore Air India Express flight IX-812 on May 21 night.

3-Can you train Air Marshal so he himself will see how many Plane/Helicopter crash will take place in next one year upto july 2018  like 5 Crash ?

Ans-Yes.My result and Air Marshal  result will be same but all Pilots life will be saved as you know future of Pilots in advance.

4-How FIT INVENTION forecast Air Crashes whether this Invention has copyright and patent paper published ??

Ans-FIT INVENTION is copyrighted and patent paper published technology.Forewarning signal in form of BAD BIOSENSOR Appears in hand palmtop of Pilot

5-Who are IAF Pilots who died in recent Helicopter crash in Arunanchal Pradesh ?

Ans-The chopper was located in Pampunpare district of Arunachal Pradesh, a heavily forested area; all crew members dead, according to Times Now.

Wing Commander MS Dhillon was the pilot of the helicopter. He is the commanding officer of the unit. Dhillon, along with Flight Lieutenant PK Singh and Flight Engineer Sgt Gujjar were on board the indigenous helicopter.

The Advanced Light Helicopter of the IAF engaged in flood rescue mission in the state went missing on Tuesday at 3.50 pm after it took off from Pilputu Helipad near Sagalee for the Naharlagun heliport. The helicopter was evacuating people stranded in Sagalee and Dambuk due to massive landslides caused by heavy rains.
6-Can you tell name of two Pilots who died in Sukhoi jet crash in Assam in 2017?

Ans- Squadron leader Mr.D Pankaj, one of the two pilots in the Sukhoi jet and  Flight Lt.Mr S.Achudev

7-Is it a fact that in 2009 IAF meeting you forecasted possibility of China-Pak-Arab axis tension on one or other pretext  India ?

Ans-Yes

Appeal to Air marshal-Save life of Pilots worldwide by seeing FIT INVENTION .

To see FIT INVENTION read 125 blogs on this Invention visit website

www.forecastdisaster.org

vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

Bhopal

India

Artificial Intelligence Virtual Reality –Future- Failure of ISRO Rocket in establishing satellite,Harvey,Irma,Jose,Maria-MaryMa can,t kill sons daughters in Florida,Carribean etc Hurricane

Negative black energy of MARIA changing to  MARY MA 7 spectrum color

Negative black energy of MARIA changing to MARY MA 7 spectrum color

 MARY MAA to save carribean,Florida  citizens from Hurricane

MARY MAA to save carribean,Florida citizens from Hurricane

 MARY MA TO SAVE CHILDREN OF CARRIBEAN NATION AND FLORIDA  FROM HURRICANE

MARY MA TO SAVE CHILDREN OF CARRIBEAN NATION AND FLORIDA FROM HURRICANE

Use Artificial Intelligence of FIT invention

Use Artificial Intelligence of FIT invention

USE VIRTUAL REALITY OF FIT INVENTION

USE VIRTUAL REALITY OF FIT INVENTION

 NO TO NUCLEAR WAR

NO TO NUCLEAR WAR

NEGATIVE BLACK ENERGY CAN BE CONVERTED INTO 7 SPECTRUM COLOR

NEGATIVE BLACK ENERGY CAN BE CONVERTED INTO 7 SPECTRUM COLOR

 USE FIT INVENTION TO SAVE MANKIND

USE FIT INVENTION TO SAVE MANKIND

I am doing an experiment with Nature let us see and watch result.

See 1st picture of this blog black negative energy of Maria now changed into Mary MA -7 SPECTRUM COLOUR-vibgyor-Violet,Indigo,Blue,Green,Yellow,Orange,RED.

1-Can we repent for our past bad deeds and request negative energy to change its route as we shall make positive contribution in future on Planet Earth  in all field ?

Ans–I do not claim any thing but forget and forgive is essence of all religion and even negative energy  can change into positive vibration if we admit our crime and we assure to rehabilitate those families flora fauna we have disturbed FIT INVENTION is trying to mitigate possible  future disaster by changing name of Hurricane MARIA to GODESS name .let see what happens .Supracasual  Body from India is requesting negative force to calm down .

Negative Energy is Hurricane which is result of flora fauna(WHALE Dolphin) Humanbeing killed in violent act like wars in past or excessive cutting of forest,excessive killing of fishes.I am praying on behalf of people in effected countries to change your direction and mitigate MaryMa can,t kill sons daughter in Florida,Carribean etc Hurricane.watch what happens today 18-9-2017 upto Thursday 21-9-2017.

2-What is use of changing name of Hurricanes ?

Ans-why don,t you use word HITLER as your child name ? I have renamed Hurricane effecting life of brothers and sisters of America,Carribean Nation etc

Jose-Jesus  Maria-Mary Ma ,Harvey-Hari He (Hindu GOD –Krishna Name)Irma-MEANS God of War –RAMI

Logic behing changing name is to convert negative energy into positive vibration-energy

Can Mother Mary Ma can kill its own children in carribean,Florida etc place ask Hurricane force .

3-What is real meaning of Hurricanes like HARVEY,IRMA,JOSE,MARIA etc ?

Ans-The name Jose is a Spanish baby name. In Spanish themeaning of the name Jose is: May God give increase

Origin of the name Maria: Latin form of Mary, which is derived from the Hebrew Miryām, a name of debated meaning. Many believe it to mean “sea of bitterness” or “sea of sorrow.” However, some sources cite the alternative definitions of “rebellion,” “wished-for child,” and “mistress or lady of the sea.”

Harvey is an English family and given name derived from the Breton name Huiarnuiu, derived from an Old Breton first name Huiarnviu, derived from the elements hoiarn, huiarn (Breton houarn) meaning “iron” and viu (Breton bev)meaning “blazing”.

Irma-MEANS God of War

 

4-Whether FIT Invention has inbuilt element of Artificial Intelligence and virtual reality and is 5000 year advance technology ?

Ans- FIT Invention is 5000 year advance technology which is implanted by GOD/ALIENS/NATURE in each Human body but not known to modern day scientists of AAAS/ESF/MAX PLANK INSTITUTE etc as they took no interest to see this Futuristic technology

5-Can you travel in future time  How is future of Planet Earth if Nuclear threat given by North korea is neutralized by china?

Ans-You can travel in Future time using FIT Invention and can know what will be position of USA,China,India,Russia,Japan ,North Korea,South Korea,Taiwan,Britain,France,Germany,Sweden in 2030 AD.Aliens/GOD/Nature has implanted protective Biosensor shield in each Human body which is decoded by FIT Invention can save mankind on Earth for next hundreds of year as you know your future so you can handle any Bad situation on Planet Earth which is spaceship in milkyway .

Stem Cell ,organ transplant.Bone marrow transplant can help us in wiping out disease on Planet Earth.FIT Invention can forecast if possibility of spread of epidemic or Nuclear Radiation in 2020 in  CHINA,india,USA,Russia,Japan,Europe etc etc countries.

With arrival of new technologies,like Hyperloop tube  trains ,Flying cars,Driverless car  ,distance between cities,countries will be narrowed down in terms of less time travel ,cost effectiveness and more safety aspect.

Hyperloop trains will be used to interconnect countries and this will enhance Trade,Import Export  of world  to beyond imagination level.

Cost of consumer product will go down and quality will be high in coming time due to fast and cheap courier services by Air,Land route and sea route.

6-Whether Human body as TIME MACHINE stores future 100 year record ?

Ans-Yes,Next100 year Future is stored in each  Human body which can be downloaded to see FUTURE of any sector of life on Planet Earth like North Korea threat and its future in 2017 2018 .China India Relation  2018,Possibility of Earthquake in Khandawa, Delhi, Tokyo, San Andreas Fault zone,Turkey, Greece Iran, Newzeeland .Now the time has come  to use FITINVENTION  to save mankind from all type of manmade and natural disaster. Using model of FIT-INDIA,FIT RUSSIA,FIT-GERMANY,FIT FRANCE,FIT –CHINA,FIT-TURKEY  FIT-JAPAN Model.To eradicate disease like CANCER, HIV,HINI VIRUS,TO IMPLANT nano ROBOT IN

7-Why you are making country wise model of FIT INVENTION ?

Ans-Nations have their own priority and field in  which they would like to know their future

So they can work in that direction to achieve their goal.

8-Whether FIT INVENTION can forecast  why  ISRO  fail to establish satellite  in particular orbit  due?

Ans—Yes

9-Is it possible to convert negative into positive energy by changing our thought and action into kind attitude towards Human being Flora and FAUNA ?

Ans-YES

VISIT WEBSITE TO KNOW ABOUT FIT INVENTION 4300 Follower on linked in    read 134 blogs on website

Forecast disaster

forecastdisaster.org/

Forecast Disaster. Home; Contact … Vs IAF · VK Sonakia Vs Indian Railways · VK Sonakia Vs Science and Technology Dept. VK Sonakia Vs CSIR-DSIR …

Vk sonakia

Inventor FIT INVENTION

BHOPAL

INDIA